Humanitarni rad

Javio nam se i prvi humani darodavac

17. Feb 2023

Donirajte u humanitarne svrhe i osvojite pola miliona dinara!

U okviru takmičenja „Izazov na automobilu“, osim takmičara koji se prijavljuju i biraju putem sajta i koji će besplatno imati mogućnost da osvoje pola miliona dinara za sebe, a pola miliona dinara da poklone jednom od udruženja takmičara, Bora Lavirint je omogućio fizičkim licima i kompanijama da učestvuju tako što će donirati novac u humanitarne svrhe jednom od udruženja takmičara, a za uzvrat dobiti mogućnost da se direktno plasiraju u takmičenje i osvoje pola miliona dinara za sebe i pola miliona za udruženje po izboru.

Osim direktnog učešća u takmičenje, fizička lica ili kompanije će takođe biti prepoznati javnosti kao humane osobe koje pomažu onima kojima je pomoć neophodna.

Lične i profesionalne prednosti koje im donosi samo takmičenje tokom kog će reklamirati sebe, svoju ličnost, karakter, izdržljivost i posvećenost ostvarenju zadatog cilja će im, takođe, omogućiti medijsku pažnju i mogućnost plasiranja svog brenda na tržištu. 

Već nam se javio i prvi humani darodavac koji će dati svog takmičara i odabrao „UG Hanina Nada“ kao svog partnera u takmičenju. 

Čestitamo Haninoj Nadi i želimo mnogo sreće u daljem takmičenju!! 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Telefoni

+381 60 33 12 326

Marketing: +381 60 33 12 317

Direktor: +381 69 13 12 319

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com