Humanitarni rad

U poslednjoj nedelji takmičenja su nam stigla još 3 takmičara!

20. Mar 2023

Izabrana su poslednja 3 takmičara!

Poslednja nedelja izabira takmičara se završila i naš program je među prijavljenima ove nedelje odabrao poslednja 3 takmičara koji će učestvovati u humanitarnom takmičenju „Izazov na automobilu“ u organizaciji Bora Lavirinta koje ima za cilj da sakupi što više sredstava u humanitarne svrhe i promoviše ljubav i dobru volju među ljudima, naročito prema onima kojima su ljubav i pomoć preko potrebni.

Dobitnici ovonedeljnih karata za učešće u takmičenju su Ivan Đorđević iz Batočine koji će se takmičiti za humanitarno udruženje Tranzitni kutak iz Kragujevca, čiji je i osnivač, Marko Golubović iz Novog Sela koji je odlučio da podrži humanitarno udruženje ULOB iz Batočinei Maja Marković iz Novog Sada koja će, ukoliko pobedi, svoju nagradu podeliti sa humanitarnim udruženjem Hanina Nada iz divnog Novog Sada.

Ovim izvlačenjem su prijave za takmičenje putem sajta završene. Čestitamo našim dragim takmičarima i udruženjima i želimo im mnogo uspeha na predstojećem takmičenju koje će početi 1. aprila, kada će ujedno biti i otvaranje nove sezone Bora Lavirinta!

 

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com