Uslovi nagradne igre

Poštovani,

Bora Lavirint, Lovćenska br.18, 34227 Batočina, organizuje i poziva Vas da učestvujete u takmičenju „IZAZOV NA AUTOMOBILU“ koje se organizuje 01.aprila 2023.godine.

O čemu se zapravo radi. U takmičenju učestvuje 21 takmičar od kojih je:


- 4 takmičara ispred humanitarnih organizacija koje su se kvalifikovale da učestvuju

- 7 takmičara izabranih putem prijave na sajtu „Bora Lavirinta“ (prijave za prvu kartu počinju 30. januara)

- 1 takmičar izabran putem prijave i izvlačenja u KTC u Batočini

- 4 donatorskih kompanija

- 4 humanih darodavaca koji žele da učestvuju tako što doniraju 500 evra u humanitarne svrhe

- Dragan

Kako i sam naziv takmičenja govori reč je o izazovu - što duže izdržati da se ne pomeri ruka sa automobila i osvojiti nagradu, čak 500 000,00 dinara za sebe i 500 000,00 dinara za humanitarnu organizaciju po Vašem izboru izabranu među onima koje učestvuju u samom takmičenju.

 • Nešto o samom takmičenju:

- Može da se takmiči svako iznad 18 godina. Ukoliko je neko mlađi od 18 godina, mora priložiti potpisanu saglasnost roditelja.

- U prvih 24 sata takmičenja takmičari, pored dlana ruke, mogu da sede ili da se naslone na automobil;

- Nakon 24 sata takmičenja takmičari se više ne smeju naslanjati na automobil ili telom dodirivati automobil (uključujući i garderobu takmičara), dakle samo dlan ruke ostaje na automobilu u suprotnom će biti diskvalifikovani;

- Na svakih 3 sata takmičenja, takmičari imaju 15 minuta pauze da odu do toaleta, sednu, prošetaju...;

- Zamena ruku kojom dodiruju automobil se može menjati samo na pauzama za odmor;

- Takmičari koji ne zauzmu svoje mesto na vreme nakon pauze se diskvalifikuju;

- Takmičari mogu jesti i piti sve vreme takmičenja, hranom koju sami obezbeđuju, za to mogu koristiti pomoć prijatelja koji ih podržavaju u takmičenju;

- U ograđenoj oblasti na kojoj se održava takmičenje alkohol nije dozvoljen;

- Navijači mogu biti prisutni, ali izvan oblasti koja je određena za takmičenje;

- Ljudi koji osvoje, kupe ili dobiju na poklon kartu da učestvuju, mogu sami da učestvuju ili da odrede osobu koja bi se takmičila u njihovo ime;

- Nadzornici takmičenja šetaju okolo sve vreme dežurstva;

- Ne može biti bilo kakvih dogovora između takmičara u toku takmičenja. U tom slučaju će svi takmičari koji učestvuju u dogovoru biti diskvalifikovani;

- Potrebno je da takmičari budu u Bora Lavirintu najkasnije 1. aprila do 8.30, u 9h je potpisivanje ugovora, u 10h počinje takmičenje;

Nagrada za prvo osvojeno mesto je 500 000,00 dinara za osobu koja se takmiči, a 500 000,00 dinara za humanitarnu organizaciju po Vašem izboru izabranu među onima koje učestvuju u samom takmičenju (takmičari koji se takmiče u ime humanitarnih organizacija u obavezi su da sav novac predaju humanitarnim organizacijama)

- nagrada za drugo osvojeno mesto je100.000 dinara;

- Takmičar koji je pobednik takmičenja i drugo plasirani potpisuju ugovor sa Bora Lavirintom;

- Cilj je sakupiti 50.000 evra u humanitarne svrhe!

 

PREDNOSTI UČESNIKA

 • Humanitarne organizacije:
 • Kako bi se kvalifikovale organizacije moraju sakupiti minimum 2000 evra. Sakupljena suma, koja je uslov za učešće u samo takmičenje “Izazov na automobilu”, ostaje samim organizacijama. Period sakupljanja novca je pd 15.01. do 15.03.2023.godine.
 • Prva i druga humanitarna organizacija po količini sakupljenog novca prve biraju mesto na automobilu.
 • Na mestu gde se održava takmičenje biće postavljen bilbord sa žiro-računima humanitarnih organizacija kako bi posetioci mogli da doniraju novac i podrže humanitarnu organizaciju koju žele.
 • Humanitarne organizacije mogu reklamirati sebe i svoje sponzore (npr. reklamne majice).
 • Sakupljen novac od humanih darodavaca i donatora će biti raspoređen humanitarnim organizacijama proporcionalno količini novca koji su sakupili u toku takmičenja.
 • One organizacije koje učestvuju sada se kvalifikuju za humanitarnu akciju koja se organizuje u julu 2023.godine. koja će se svake godine ponavljati.
 
 
 • Humani kupci:
 • Ukoliko pojedinci (fizička lica) žele da učestvuju u takmičenju “Izazov na automobilu”, potrebno je da posete Bora Lavirint i kupe kartu po ceni od 500 eura čime su u startu označeni kao „Humani darodavci“ jer novac od kupljenih karata ide u humanitarne svrhe.
 • Kupovinom karte po ceni od 500 evra sebe kvalifikuju kao potencijalnog dobitnika prve nagrade u igri “Izazov na automobilu” tako što će imati prava na učestvovanje u takmičenju. Pola nagrade mogu zadržati za sebe, a pola moraju podeliti jednom od humanitarnih udružena učesnika. 
 • Biće prepoznati javnosti kao humane osobe koje pomažu onima kojima je pomoć neophodna.
 • Lične i profesionalne prednosti koje im donosi samo takmičenje tokom kog će reklamirati sebe, svoju ličnost, karakter, izdržljivost i posvećenost ostvarenju zadatog cilja.
 
 
 • Donatori:
 • U zavisnosti od visine donacije (5.000, 4.000, 3.000 ili 2.000 eura) zavisiće veličina bilborda na kom će biti postavljena reklama donatorske kompanije u toku trajanja takmičenja.
 • Donatorske kompanije imaju prava da nominuju jednog takmičara koji će se takmičiti u ime kompanije. Ukoliko takmičar koji predstavlja donatorsku kompaniju pobedi, nema prava da zadrži novac za sebe već nagradu mora predati kompaniji koju predstavlja, a koja će odlučiti hoće li novac zadržati za sebe ili će i taj novac pokloniti u humanitarne svrhe.
 • Takmičari koji predstavljaju kompanije mogu nositi majice sa logom/dizajnom donatorske kompanije koju predstavljaju.
 • Na početku i u toku samog takmičenja, Bora Lavirint će posećivati televizije i štampani mediji koji će prednosti utiske i tok samog takmičenja.
 • One donatorske kompanije koje doniraju 5.000 i 4.000 eura mogu da unesu svoje proizvode u park kao reklamu i da imaju promotere sve vreme takmičenja koji će promovisati njihovu kompaniju.
 • „Hit Plus Televizija“ iz Batočine će uraditi intervju od pola sata sa predstavnikom donatorske kompanije u kome će donator moći da detaljno predstavi svoju firmu. Ukoliko donatorska kompanija pobedi, Bora Lavirint će postaviti bilbord u parku sa reklamom pobedničke kompanije koju će dizajnirati sama kompanija.

Za više informacija možete nam pisati putem našeg sajta, rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja!

S poštovanjem,
Vaš Bora Lavirint

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Telefoni

+381 60 33 12 326

Marketing: +381 60 33 12 317

Direktor: +381 69 13 12 319

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com