Vesti & događaji

Besplatan ulaz za opštinu Stara Pazova

05. May 2023

Besplatan ulaz za sve stanovnike opštine Stara Pazova

 

 

Najnoviji događaj u Bora Lavirintu obećava nezaboravan dan za sve stanovnike Stara Pazova!

Zahvaljujući izvanrednoj saradnji sa jednom od najpoznatijih srpskih influenserki, Mašom Lepšanović, poznatom na Instagramu kao Fly_with_masha, očekuje nas spektakularan događaj.

U dogovoru sa Mašom smo napravili jedan psoeban plan da za ceo jedan grad poklonimo bespaltan ulaz, a njen izbor za grad koji će imati privilegiju besplatnog ulaza u Bora Lavirint je njen rodni grad, Stara Pazova. Ovo je ne samo gest prema njenim korenima, već i prilika da se zajednica okupi i provede dan u uživanju i zabavi.

Očekuje se da će petak, 19. maj 2023. godine, biti datum kada će se Bora Lavirint pretvoriti u epicentar uzbuđenja. Svi stanovnici opštine imaće priliku da besplatno uživaju u svim njegovim čarima. Ovo je sjajna prilika za porodice, prijatelje i sve ljude dobre volje da provedu dan zajedno, istraže atrakcije i stvore nezaboravne uspomene.

Ovo nije samo događaj za lokalnu zajednicu, već i prilika za Bora Lavirint da se poveže sa svojim posetiocima na jedinstven način. Besplatan ulaz za stanovnike Stare Pazove predstavlja gest zahvalnosti i podrške lokalnim zajednicama koje su uvek bile deo uspešne priče Bora Lavirinta.

Neka petak, 19. maj, bude označen u kalendarima svih stanovnika Stare Pazove – dan kada će se zajedno stvarati nezaboravne uspomene u Bora Lavirintu!

Dobro nam došli!

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com