Vesti & događaji

Bora Lavirint na sajmu turizma u Nišu

30. Mar 2023

Kulturni centar Batočine je predstavio svoje turističke ponude na Sajmu turizma u Nišu, a među njima i Bora Lavirint 

 

Bora Lavirint, vodeći u turističkoj industriji, ponosno je predstavio svoju raznovrsnu turističku ponudu na 24. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu. Sajam, koji traje od 30. marta do 1. aprila 2023. godine, privukao je pažnju brojnih posetilaca, a Bora Lavirint je bio u centru pažnje.

Ove godine, Sajam se vratio u halu Čair nakon nekoliko godina, a posetioci su imali priliku da istraže kulturno-istorijske znamenitosti i manifestacije. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bio je Bora Lavirint, najveći lavirint u Evropi, i najveći trambolina park na Balkanu.

Direktor Kulturnog centra Batočina, gospodin Saša Golubović, izrazio je zadovoljstvo što su deo ovogodišnjeg Sajma turizma. "Ponosni smo što smo predstavili našu jedinstvenu turističku ponudu na ovako značajnom događaju."

Bora Lavirint se naročito zahvaluje Jasmini i Nemanji iz Kulturnog centra na velikoj podršci i prijateljstvu, kao i humanosti koju su pokazali u brojnim situacijama.

Posetioci imaju priliku da posete Sajam svakog dana od 10 do 19 časova, a ulaz je slobodan. Bora Lavirint poziva sve ljubitelje avanture i zabave da ih posete na njihovom štandu i otkriju raznolikost turističkih mogućnosti koje nude.

Ne propustite priliku da doživite Bora Lavirint - dođite da stvaramo uspomene!

 

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com