Vesti & događaji

„Danas“: Batočina: Sutra otvaranje jednog od najvećih evropskih lavirint parkova

08. Apr 2022

Batočina: Sutra otvaranje jednog od najvećih evropskih lavirint parkova

 

Nakon 10 godina rada i priprema, sutra se u Batočini otvara najveći lavirint park u Evropi – „Bora Lavirint”. Kompleks lavirinta se proteže na 7.000 metara, ima stazu dugu tri i po kilometra, najveći trampolina park u Srbiji i regionu sa 192 tramboline i originalnom bajkovitom igraonicom.

Lavirint predstavlja centralni deo zabavnog komleksa „Bora Lavirint” i svojom površinom i dužinom izlazne staze svrstava se u jedan od najvećih lavirinata Evrope.

U parku se nalazi centralna osmatračnica visoka 10 metara, još šest pomoćnih osmatranica, zamkovi za igru, teren za mini golf i restoran.

Svečano otvaranje parka „Bora Lavirint” je sutra, u subotu, 9. aprila u 11 sati. Na dan otvaranja, svako ko sa sobom ponese ličnu kartu kao dokaz da je iz Batočine i moći će da uđe zajedno sa osobom sa kojom je došao.

Od naredne subote lavirint park počinje sa redovnim radom svakog vikenda. Radno vreme parka je od 11 do 18 sati, a cena ulaznice, koja uključuje sve aktivnosti koje u ovom kompleksu postoje je 650 dinara.

Više na linku Danas.rs 

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/batocina-sutra-otvaranje-jednog-od-najvecih-evropskih-lavirint-parkova/?fbclid=IwAR1tnv90dXERag9NRYTvFtBYyf7XVktJBgcj-cTCeBkGP82W8n2hLEPiEHA

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com