Vesti & događaji

Poseta „Narodne biblioteke Vuk Karadžić“ iz Batočine

10. Sep 2022

Poseta „Narodne biblioteke Vuk Karadžić“ iz Batočine 

Naša pametna dečica i kreativni učitelji s nas posetili 10. septembra ove godine, kada smo zajedno uživali i radovali se zabavnim igrama, ali prisustvovali brojnim pohvalama i nagradama koje je organizovala divna Narodna biblioteka ,,Vuk Karadžić" iz Batočine kojoj čestitamo na velikom trudu i divnoj organizaciji posete.
 
Evo šta je Narodna biblioteka ,,Vuk Karadžić" napisala o poseti:
 
„Караваном знања naša biblioteka je u proteklim mesecima okupila mališane uzrasta od prvog do četvrtog razreda OŠ "Sveti Sava" iz okolnih sela Opštine Batočina. Putujući iz sela u selo upoznavali smo nove generacije dece koja vole svoj kraj i znaju njegova obeležja. Najvredniji doputovali su do Batočine gde ih je sačekala nagrada za uloženi trud i znanje. 

Bora Lavirint je danas otvorio vrata svog malog carstva najboljim takmičarima kao i nama organizatorima. Prva nagrada jesu bile knjige bez kojih se ne može, a druga besplatan boravak u bogatom kompleksu spoja prirode, zabave i sportskih zanimacija. Neizmerno HVALA na razumevanju i podršci u realizaciji ove ideje nas batočinskih bibliotekara!!!“
 
Pogledajte ceo tekst sa fotografijama na „Fejbuk“ stranici „Narodne biblioteke Vuk Karadžić“.
 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com