Humanitarni rad

Pobednici izvlačenja u nagradno-humanitarnom takmičenju Izazov na automobilu 2024 za septembar

01. Oct 2023

Izvukli smo pobednike za mesec septembar!

Kao što vam je poznato, sezonu 2023 Bora lavirint je započeo nagradno-humanitarnim takmičenjem koje je proteklo u veseloj i humanoj atmosferi, a i takmičari su bili veoma zadovoljni osvojenim nagradama.

Početkom avgusta smo započeli novu humanitarnu kampanju koja će trajati sve do 28. aprila 2024. godine kada nas očekuje još jedno nadmetanje u izdržljivosti i velikoj humanosti što je najvažniji cilj svih naših takmičara.

Svakog meseca izvlačimo po 2 takmičara, a tokom meseca septembra smo imali veliki broj prijava putem sajta Bora Lavirinta i na kraju septembra su izvučena 2 takmičara koji će učestvovati u zabavno-humanitarnom takmičenju „Izazovu na automobilu 2024“ i pokušati da osvoje pola miliona dinara za sebe, a pola miliona dinara za omiljeno humanitarno udruženje. 

Imena takmičara izvučenih krajem septembra su Slađana Nedeljković i Mateo Sinčić i oba takmičara su odlučila da podrže Udruženje za pomoć osobama sa autizmom i njihovim porodicama „Hanina nada“ iz Novog Sada. 

Svakog meseca biramo po 2 takmičara tako da se još uvek možete prijaviti putem linka Bora Lavirint i pokušati da osvojite svoje mesto u velikom humanitanom takmičenju u kome možete osvojiti lepe nagrade za sebe, ali i humanitarno udruženje po vašoj želji! 

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com