Najčešća pitanja i odgovori

Koje je radno vreme „Bora Lavirinta“?

Radno vreme za sezonu 2024. će biti:
Od 05.04.2024. godine „Bora Lavirint“ će raditi petkom, subotom, nedeljom i ponedeljkom i to u vremenu:

 

Dan Radno vreme
petkom i ponedeljkom 11h – 18h
subotom i nedeljom 11h – 21h

 

„Bora Lavirint“ je park za decu i odrasle i mi želimo da poverenje koje nam poklonite bude vredno vašeg vremena. Iz tog razloga, radno vreme „Bora Lavirinta“ se mora prilagođavati kako vremenskim prilikama, tako i broju sunčanih sati u toku godine.

Da li „Bora Lavirint“ radi ostalim danima u nedelji?

Ove sezone „Bora Lavirint“ će raditi samo petkom, subotom, nedeljom i ponedeljkom. Ukoliko bude otvoren i nekim drugim danima, ta informacija će unapred biti objavljena na našem sajtu i društvenim mrežama.

Koja je cena ulaznice?

Cena pojedinačne celodnevne ulaznice za odrasle u sezoni 2024. će biti 1,2000,00 dinara. Za dve i više ulaznica ostvarujete popust. Detaljnije>>>

Da li imamo porodične ulaznice?

„Bora Lavirint“ nudi Godišnju porodičnu ulaznicu po ceni od 25 000,00 dinara za četvoročlanu porodicu sa neograničenim brojem ulaza u toku godine. Za svakog narednog člana porodice se na osnovnu cenu Godišnje porodične ulaznie doplaćuje 2000,00 dinara

Da li je dozvoljen ulazak kućnih ljubimaca?

„Bora Lavirint“ je veliki ljubitelj i pokrovitelj životinja, a i sam je vlasnik jedne prelepe Done. Nažalost, nakon brojnih pritužbi posetilaca koji su sa svojim porodicama posetili naš park, Upravni odbor parka je odlučio da je za sve jednostavnije i manje bolno da životinje uopšte ne ulaze, nego da molimo vlasnike da izvedu svog kućnog ljubimca u toku zabave, zbog pritužbi nekog od posetilaca.

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com