Vesti & događaji

Kraje sezone 2023 u Bora Lavirintu

26. Nov 2023

Do skorog viđenja, hrabri avanturisti! heart

 

Kako sunce zalazi na još jednu čarobnu sezonu u Bora Lavirintu, ne možemo a da ne osetimo blagi osećaj nostalgije za nezaboravnim trenucima deljenim u zelenom zagrljaju ovog lavirinta. Od uzbudljivih krivina do smeha koji odjekuje kroz zelene koridore, Bora Lavirint bio je epicentar nezaboravnih avantura.

Dok se opraštamo poslednjeg dana sezone 2023, naša srca su ispunjena zahvalnošću za bezbrojne osmehe, smeh i radost koje ste, naši dragi posetioci, doneli ovim zelenim stazama. Bilo da ste osvajali lavirint sa veštinom iskusnog istraživača ili jednostavno uživali u lepoti prirodnog dizajna, vaše prisustvo učinilo je ovu sezonu zaista magičnom.

Ali ne brinite, dragi prijatelji, jer ovo nije zbogom zauvek - samo privremeno rastanak do ponovnog susreta 5. aprila 2024. godine! Bora Lavirint će strpljivo čekati vaš povratak, spreman da otkrije nove tajne i stvori još više dragocenih uspomena.

Bora Lavirint nije samo lavirint staza i zelenih prolaza, već i srce velikih humanitarnih akcija koje su razigrale ovo zeleno čudo.

Naša vožnja kroz ovu sezonu je započela „Izazovom na automobilu 2023“, gde smo testirali hrabrost i izdrljivost naših humanitarnih udruženja i njihovih velikodušnih takmičara. Oduševljeni smo vašim hrabrim poduhvatima i uzbuđenjima koje smo svi zajedno proživeli.

Humanitarne teglice, na samom ulazu u Bora Lavirint, su tokom celog jula svedočile o velikodušnosti naših posetilaca. Zahvaljujući vašim doprinosima, zajedno smo podržali brojne humanitarne akcije tokom godine, uključujući i poseban Dan podrške gospodinu Draganu Bogosavljeviću. Vaša dobrotvorna srca su bila svetlo koje je obasjalo staze ovog lavirinta.

Posebno želimo istaći Dan podrške Udruženju žrtava nasilja "Hajr", gde smo zajedno stajali kao jedno u pružanju podrške onima kojima je najpotrebnija. Bora Lavirint je bio više od igre - bio je oaza ljubaznosti, razumevanja i solidarnosti.

U skladu sa našim uverenjem da svako ima pravo na avanturu, Bora Lavirint je s ponosom otvorio svoja vrata besplatno za mnoga udruženja koja pružaj podršku osobama sa smetnjama u razvoju i invaliditetom. Brojni osmesi i radosti su se dogodili u ovom zelenom čudu.

Organizovali smo i brojne zabavne akcije kao što su Takmičenje u brzom jedenju palačinki i Bacanje papirnih aviončića, zabavne igre u kojima su takmičari i posetioci mogli da osvoje mnogo vrednih novčanih nagrada, ali i provedu jedan zabavni dan pun smeha sa svojom porodicom.

Kako se ovogodišnje putovanje približilo kraju, želimo izraziti veliku zahvalnost svima vama koji ste doprineli da Bora Lavirint bude ne samo mesto igre već i mesto ljubavi, podrške i zajedništva. Oproštaj je samo privremen, jer ćemo se ponovo sresti 5. aprila 2024. godine, spremni da zajedno pišemo nove stranice našeg lavirintskog putovanja.

U međuvremenu, nosite sa sobom uspomene na ovu sezonu kao blago sakupljeno na velikoj potrazi do dana kada ćemo se ponovo sresti za novu avanturu. Neka odjeci radosti doživljene u Bora Lavirintu greju vaša srca.

Hvala vam što ste bili deo našeg lavirintskog putovanja ove sezone. Dok se vrata zatvaraju za sada, s nestrpljenjem očekujemo dan kada ćemo vas ponovno dočekati, spremni da stvaramo nove uspomene i nastavljamo tradiciju humanosti i zabave.

Do sledećeg viđenja ostajte nam zdravo, dragi avanturisti!

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com