Vesti & događaji

Lavirintom do drugarstva i prijateljstva

17. Jun 2023

Dan podrške udruženju žrtava nasilja „HAJR“

Bora Lavirint, omiljeni zabavno-rekreativni park, ima posebno srce koje kuca za humanitarnost.

U sklopu podrške organizaciji HAJR, posvećenoj pomoći žrtvama nasilja, Bora Lavirint je odlučio organizovati poseban događaj. Na dan 29. juna 2023. godine, od 12 do 21 čas, park će otvoriti svoja vrata isključivo za podršku ovoj hvalevrednoj organizaciji.

Sve prihode od ulaznica tokom ovog dana Bora Lavirint će donirati udruženju HAJR, kako bi pomogao žrtvama nasilja u najpotrebnijim trenucima. Ova inicijativa ima za cilj sakupljanje što većeg iznosa kako bi se pružila adekvatna pomoć onima koji prolaze kroz teške životne situacije.

Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže u ovoj humanitarnoj misiji. Dođite sa porodicom i prijateljima 29. juna i pridružite nam se u stvaranju uspomena koje će trajati. Vaša podrška nije samo ulaznica za nezaboravno iskustvo u Bora Lavirintu, već i doprinos stvaranju boljeg društva.

Zajedno možemo napraviti razliku. Pridružite nam se na dan pun ljubavi, smeha i podrške. Neka naša zajednička poruka bude jasna: Dođite da stvaramo uspomene, ali i da zajedno gradimo bolje sutra za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Vidimo se 29. juna u Bora Lavirintu!

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com