Vesti & događaji

Porodični dan u Bora Lavirintu

01. Sep 2023

Ponedeljak kao Porodični dan

Iako nam je svima poznato da je interesovanje za Bora Lavirint veliko, ovogodišnja akcija koju smo sproveli u avgustu je pokazala da je potražnja za 2 za 1 ulaznicama mnogo veća nego što smo i mi sami očekivali. 

Prvobitna namera akcije bila je da se odužimo gradovima iz kojih nam svakodnevno dolazi najveći broj posetilaca, ali onda se dogodilo da su nam se, što putem društvenih mreža, što direktno prilikom poseta, javljale predivne porodice koje su osećale iskrenu tugu i nezadovoljstvo zbog činjenice da se njihov grad ne nalazi na listi gradova koji će imati popust. 

Kako bismo se zahvalili se svim našim dragim posetiocima iz cele Srbije koji su nam ukazali poverenje i posetili nas u proteklom periodu, a i poželeli dobrodošlicu svim porodicama koje će nas tek posetiti, Bora lavirint je odlučio da svaki ponedeljak do 30. septembra 2023. godine bude Porodični dan u kome će svi, bilo da dolaze kao porodica ili prijatelji, imati mogućnost da kupe dve ulaznice po ceni jedne, ili kako mi to kraće zovemo 2 za 1.

Dobro došli da zajedno stvaramo divne uspomene! 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com