Humanitarni rad

Dobili smo pobednika 3. kruga takmičenja!

21. Feb 2023

3. takmičar je stigao! 

Veliko nagradno humanitarno takmičenje „Izazov na automobilu“ uveliko traje i sada je već postalo veoma poznato široj javnosti. Svakodnevno imamo sve više i više prijave za takmičare iz cele Srbije, neki se prijavljuju po prvi put, a neki svake nedelje čekaju ponedeljak da se ponovo prijave za prvi krug.

Ono što je najbitnije je da se svi zabavljamo, a neki čak i ozbiljno kalkulišu šta bi sve uradili sa svojom nagradom pa su se tako pojavili veoma zanimljivi predlozi, od toga da bi celi iznos nagrade dali u dobrotvorne svrhe do luksuznih putovanja, garderobe, automobila… Zašto da ne? Svaka prijava već znači da ste učinili jedno dobro delo i podržali akciju u kojoj će osobe s autizmom i njihove porodice imati nešto prijatniji život i više pažnje javnosti da kažu šta je njima, zapravo, potrebno i šta je to što društvo može da uradi kako bi pomoglo.

Ovonedeljni takmičar, odnosno takmičarka, je divna Bojana Mitrović iz Šapca koja je odabrala da podrži naše fantastične drugare iz UG Akord Media iz Niša. Bojana će se zajedno sa njihovim predstavnikom boriti da deca sa autizmom u okviru ove organizacije dobiju priliku da jednog dana imaju svoje prostorije u kojima će moći zajedno da se druže i raduju.

Ali ovo nije prvi put da se Bojana bavi humanitarnim radom.

Kao član ženskog moto-kluba „Valkire“, Bojana je sa svojim prijateljicama organizovala brojne humanitarne akcije. Na čelu sa predivnom Aleksandrom kao vođom moto-kluba, „Valkire“ putuju po Srbiji i pomažu oboleloj deci i odraslima.

Jednoj takvoj dobrotvornoj akciji smo i sami kao Bora Lavirint imali prilike da prisustvujemo.
Početkom februara ove godine, „Valkire“ su za 2 udruženja iz Aranđelovca, „Svici u mraku“ i „Zagrljaj“, koja podržavaju decu autizmom i njihove porodice, sakupili ogromna finansijska sredstva za kupovinu materijala za njihove radionice kao i brojne druge poklone. Takođe su organizovale ručak i zabavu za obolelu decu i njihove roditelje, kao i žurku za sve bajkere koja je takođe bila u dobrotvorne svrhe.

Čestitke dragoj Bojani i Valkirama na velikom srcu, a radujemo se izuzetno se radujemo njihovoj poseti Bora Lavirintu i velikom iznenađenju koje vam pripremamo! 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Telefoni

+381 60 33 12 326

Marketing: +381 60 33 12 317

Direktor: +381 69 13 12 319

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com