Humanitarni rad

Humanitarne teglice Bora Lavirinta

20. Jun 2023

Humanitarne teglice

Kao i prošle godine i ovog jula Bora Lavirint postavlja svoje Humanitarne teglice na ulazu u Bora Lavirint.

Svi posetioci koji u periodu od 1. do 31. jula budu posetili Bora Lavirint će imati prilike da budu deo humanitarne akcije u kojoj će Bora Lavirint od svake prodate ulaznice donirati 50 dinara u humanitarne svrhe, a posetioci će uz svoju ulaznicu dobijati po žeton koji će ubaciti u teglicu onog humanitarnog udruženja koje žele da podrže.

Ove sezone će u humanitarnoj akciji učestvovati 3 humanitarna udruženja: „Hanina nada“ iz Novog Sada koje daje podršku osobama sa autizmom i njihovima porodicama, „Tranzitni kutak“ koje je udruženje mladih za podršku osetljivim grupama stanovništva, pre svega deci i mladima, ženama žrtvama nasilja u porodici i „Sidro“ koje pruža podršku porodicama dece sa poteškoćama u razvoju i svim roditeljima.   

Prošle godine Bora Lavirint je sproveo istu akciju u kojoj je sakupljeno 150 000 dinara, a u akciji je učestvovalo 2 humanitarna udruženja. Cilj je da se ove godine sakupimo još više sredstava nego prethodne godine kako bismo na  svaki način podržali rad humanitarnih udruženja koja su svoja velika srca otvorila za druge. 

 

 

 

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com