Humanitarni rad

I 5. krug je završen ostalo je još 2 kruga!

06. Mar 2023

Završen je i 5. krug takmičenja!

Kao što sada već znate, nedelja je dan za izvlačenje takmičara humanitarnog nagradnog takmičenja „Izazov na automobilu“ i ove nedelje smo izvukli još jednog takmičara!

Iako je u svakom krugu sve više zainteresovanih, samo jedan može dobiti nagradu i ove nedelje je to naša takmičarka iz Kragujevca, Anđela Arsenijević iz Kragujevca koja je odabrala da podrži udruženje iz svog rodnog grada, a to je naše drago humanitarno udruženje Sidro!

Našoj dragoj Anđeli čestitamo na pobedi u 5. krugu, a predivnom Sidru čestitamo na još jednom takmičaru!

Ostalo je još 2 kruga do kraja, 6. krug je počeo već danas, iskoristite vreme da se prijavite i postanete potencijalni dobitnik pola miliona dinara za sebe i pola miliona dinara za jedno od naših vrednih i humanih udruženja koja pružaju pomoć osobama sa autizmom i njihovim porodicama. 

Ne zaboravite da se možete prijaviti i ukoliko dobijete kartu možete je pokloniti prijateljima ili rođacima koji su humani i jako bi želeli da učestvuju, a nisu imali sreće da budu izvučeni!

Takođe nam je ostalo još samo 2 mesta za karte sponzora, ukoliko ima zainteresovanih, možete se javiti na e-mejl adresu boralavirintmarketing@gmail.com. Sav novac od sponzorskih karata će takođe ići našim dragim udruženjima. 

Srećno! 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Telefoni

+381 60 33 12 326

Marketing: +381 60 33 12 317

Direktor: +381 69 13 12 319

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com