Humanitarni rad

Stigao je 4. takmičar!!

27. Feb 2023

Sada znamo ko je 4. takmičar! 

Svakog dana imamo sve više prijava i sve više zainteresovanih da učestvuju u našem humanitarnom takmičenju i osvoje veliku nagradu od pola miliona dinara za sebe, a pola miliona za jedno od humanitarnih udruženja koje učestvuju u takmičenju! 

Svaka prijava već znači da ste učinili jedno dobro delo i podržali akciju u kojoj će osobe s autizmom i njihove porodice imati nešto prijatniji život i više pažnje javnosti da kažu šta je njima, zapravo, potrebno i šta je to što društvo može da uradi kako bi pomoglo. 

Takmičar koji je ove nedelje dobio kartu je Ivan Stamenković iz Rtnja. Ali! Divni Ivan je rešio da mesto ustupi svojoj svastici iz Novog Sada Mileni Dimitrijević, koja je odabrala da podrži „Haninu Nadu“ i u slučaju pobede nagradu podeli sa njima. 
Čestitamo našoj fantastičnoj „Haninoj Nadi“ na još jednom takmičaru!!

Ali to nije kraj lepim vestima!

Javio nam se još jedan sponzor koji je donirao 500 evra kako bi se u takmičenje uključilo udruženje „Tranzicioni kutak“ koje kroz različite aktivnosti pruža motivacionu i psihosocijalnu podršku mladima koji su u sukobu sa zakonom, a kako bi na adekvatniji način prevazišli teškoće sa kojima se suočavaju.

Želimo mnogo uspeha našim mladim takmičarima iz „Tranzicionog kutka“, a svim našim takmičarima mnogo sreće u daljem takmičenju!

Ostalo je još 3 kruga takmičenja, a za svaki krug se možete prijaviti od ponedeljka do nedelje u 20 časova kada se svaki krug završava.

Ne zaboravite da se ne mora takmičiti onaj ko dobije takmičarsku kartu, tako da prosledite prijavu svojim rođacima i prijateljima, neka se prijave mesto vas, povećajte svoje šanse za uspeh! 

 

  

 

Kontakt

 

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Lokacija

Lovćenska 16, 34227, Batočina

Telefoni

+381 60 33 12 326

Marketing: +381 60 33 12 317

Direktor: +381 69 13 12 319

Email

info@boralavirint.rs

boralavirintmarketing@gmail.com